Buitenverlichting7ef7bc650ea84becae0d5a723de5baa8.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘s Avonds en zaterdag mogelijk

Buitenverlichting kopen?

Bij het kiezen van de juiste buitenverlichting moet je jezelf eerst de vraag stellen waarvoor je deze verlichting wilt gebruiken. Denk aan het verlichten van de oprit en bij de schuur met buitenwandlampen, de paden in de achtertuin en rondom de grote vijver met buitenvloerlampen of sokkellampen. Erg handig wanneer je laat in de avond thuis komt en je jouw fiets binnen in de schuur wilt zetten. Bekijk ook of je deze lampen met een bewegingssensor wilt. Naast dat buitenverlichting erg praktisch is, is het ook nog erg sfeervol. Door het toevoegen van sfeerverlichting, zoals hangende tuinlampen of lichtsnoeren kun je tijdens de donkere avonden nog volop genieten van jouw knusse loungehoek. Ook voor de tuintafel hebben wij speciale buitentafellampen.  

Verschillende soorten licht

Je kunt alles mooier maken met het juiste licht. Je hebt de keuze uit verschillende soorten tuinverlichting. Buitenverlichting op zonne-energie, oftewel solarverlichting is een duurzame keuze. De batterij hiervan wordt niet alleen opgeladen wanneer de zon schijnt, maar ook wanneer het bewolkt is. In de avond kun je vervolgens genieten van sfeervolle buitenverlichting. Een andere energiezuinige keuze is LED-verlichting. Dit is de meest energie-efficiënte keuze bij de zoektocht naar nieuwe lichtbronnen. In vergelijking met halogeen- en gloeilampen gaan LED-lampen veel langer mee en kun je tot wel 90 procent op jouw energiekosten besparen. 

Welke buitenverlichting kies jij?

Weet je al welke buitenverlichting je kiest? Of ben je er nog niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder met al je vragen. Houd onze website in de gaten voor de laatste woontrends en ontdek welke stijl bij jou past. Of doe inspiratie op via al onze social-kanalen en diverse blog-artikelen. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste woontrends en producten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.