Modern6a45d814d485461bb9329c9ba5b20749.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘s Avonds en zaterdag mogelijk

Modern interieur

Een modern interieur bevat strakke lijnen, eenvoud en rechte vormen. In dit interieur draait het om eenvoud en rust in de ruimte en minimalisme is hierbij een must. Daarnaast staat de moderne woonstijl bekend om zijn minimalistische meubels, vaak bruin, zwart, grijs of wit gecombineerd met enkele kleuraccenten die er echt uitspringen. Modern-strak kan ook een eyecatcher betekenen in een ruimte, zoals een mooie opvallende design stoel. Een liefhebber van een modern interieur houdt van luxe zonder al te veel poespas. 

Materialen en meubels

Als we kijken naar materialen dan spelen metaal, glas en kunststof een grote rol in dit interieur. Ook een betonnen vloer past perfect in dit plaatje. Hout kan hier ook bij gecombineerd worden, maar het hout moet dan wel strak en glad zijn. Zachte materialen vind je bijna niet terug in een modern interieur, behalve gordijnen en een hoogpolig kleed. Deze toevoegingen zorgen voor een warme sfeer. Als we kijken naar meubels, dan zie je vooral grote meubels terug, zoals een grote zitbank met een fauteuil ernaast. Het model van de eettafel is strak en de eetkamerstoelen hebben allemaal dezelfde kleur. Bij een modern interieur draait het dus om strakke lijnen en een kast tot aan het plafond past hier dan ook het beste bij. 

Kleuren

In een modern interieur worden de kleuren bruin, zwart, grijs en wit gebruikt. Deze kleuren worden gecombineerd met accentkleuren. Die kleuren komen terug in de accessoires. Op de vloeren zie je vooral een betonnen look terug of tegels in antraciet. Als je liever een lichtere kleur op de vloer wilt hebben, zijn hoogglans witte tegels een mooie toevoeging bij dit interieur. Dankzij de witte tegels wordt het licht weerkaatst, waardoor de ruimte groter lijkt. Als je voor een houten vloer gaat, kun je het beste gaan voor een lichte houten kleur. Je ziet in dit interieur vaak terug dat donkere kleuren gecombineerd worden met lichte kleuren, zoals een lichte vloer met donker meubilair. Dit geeft mooi en rustig contrast in een ruimte.