Wandplanken en -kastena45778c987e44de8b485b031f387fa2d.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘s Avonds en zaterdag mogelijk

Wandplanken en -kasten kopen?

Heb je een plek nodig om spullen kwijt te kunnen? Dan heb je een paar verschillende kastsoorten om uit te kiezen, met ieder een net ander resultaat. Zo kun je kiezen voor een wandkast of -plank. Zoals het woord al zegt zijn deze kasten hoog en nemen het hele oppervlak van de wand in de hoogte op. Ook zijn deze kasten vaak wat meer open dan andere soorten kasten. Zo kun jij jouw spullen mooi op display zetten, of misschien wil je er wat mooie accessoires in kwijt? De opties zijn groot!

Combineren met wandplanken en -kasten

Je hebt wandkasten en -planken tegenwoordig in veel verschillende soorten kleuren, maten, materialen en texturen. Dit maakt de hoeveelheid opties per woonstijl heel groot. Zo is er vast een wandkast die voldoet aan jouw eisen en persoonlijke stijl. Een wandkast is goed op te nemen binnen het interieur. Kijk goed naar de meubelen en kleuren die je al in huis hebt. Door de kast hierop aan te passen past hij er goed bij. Als je er voor kiest accessoires in de kast te zetten, zorg dan dat deze ook goed bij de rest passen!

Welke wandplank of -kast kies jij?

Uiteraard wil je een goed passende kast of plank voor in huis. Of je nou een kleine of grote ruimte hebt, er is vast een geschikte optie. Toch niet opzoek naar een wandplank of -kast, maar wel een opbergplaats? Bekijk dan ons assortiment aan verschillende soorten kasten!

Weet je al welke wandkast je kiest? Of ben je er nog niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder met al je vragen. Houd onze website in de gaten voor de laatste woontrends en ontdek welke stijl bij jou past. Of doe inspiratie op via al onze social-kanalen en diverse blog-artikelen. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste woontrends en producten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.