Kledingrekkened7b577eff5b4cef893521e09586946f.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘s Avonds en zaterdag mogelijk

Kledingrek kopen?

Ben jij niet van de typische kledingkast? Wil jij het liefst jouw kleren mooi uithangen? Dan is een kledingrek wel iets voor jou! Kledingrekken maken de laatste jaren weer een grote comeback. Het is een net iets andere manier om kleding weg te hangen. Ze krijgen hierdoor een meer prominente plek in een ruimte. Er zijn veel verschillende kledingrekken te vinden. Door de verschillende materialen en kleuren kun jij jouw kledingrek goed aanpassen op het interieur. Sommige kledingrekken zijn zelfs uitschuifbaar! Er zijn genoeg opties om uit te kiezen.

Combineren met een kledingrek 

Door de verschillende stijl en kleuropties kun je een kledingrek heel makkelijk bij het interieur van het huis betrekken. Functioneel kan tegelijkertijd heel mooi zijn. Je kunt het materiaal of de kleur van jouw kledingrek afstemmen op die van andere meubels in de ruimte. Heb je het rek in de slaapkamer staan? Combineer deze dan mooi met het bed of de spiegel. Samen met het kledingrek kun je deze op jouw inrichting afstemmen en neem je verschillende elementen op ieder aspect binnen jouw interieur mee. Alles vormt op deze manier een mooi geheel en geeft het een ruimte een nette en opgeruimde uitstraling.

Welk kledingrek kies jij?

Het is met een kledingrek belangrijk dat je alles goed afstemt op de rest van het interieur, omdat de kleding in het volle zicht hangt. Dit kan een kamer al snel een rommelig uiterlijk geven. Hoewel kapstokken nog steeds de meer populaire keuze zijn, kun je als je genoeg ruimte over hebt ook een kledingrek gebruiken om jassen aan op te hangen. Als je de juiste kledinghangers kiest kun je meer dan alleen kleding kwijt op een rek. Met speciale hangers kunnen er ook schoenen aan worden opgeborgen of andere kledingaccessoires. Zo kun je optimaal gebruik maken van het rek en de ruimte in een kamer. 
Meer inspiratie voor kledingrekken nodig? Wij helpen je graag verder met al je vragen. Houd onze website in de gaten voor de laatste woontrends en ontdek welke stijl bij jou past. Of doe inspiratie op via al onze social-kanalen en diverse blog-artikelen. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste woontrends en producten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.