Bestekc3c06530a2504e5eb746ef4ec51d2e7f.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘s Avonds en zaterdag mogelijk

Bestek kopen?

Bestek zijn onmisbare producten binnen het huishouden. Hoewel we deze spullen puur in huis hebben voor de functie, betekent dit niet dat ze niet heel mooi kunnen zijn. Het meeste bestek blijft natuurlijk zilver, koper of goudkleurig, maar in het aspect van design zijn er veel variaties. Zo zijn er moderne ontwerpen, maar ook wat meer klassieke designs. Ook het verschil van houvast, gewicht en vorm spelen een grote vorm in het maken van een keuze. Vind jij mat of glimmend bestek mooier? 

Combineren met bestek

Hoe jij besloten hebt jouw huis in te richten zal zeker een rol spelen in de keuze van tafelgerei en daarom dus ook het bestek. Door simpele artikelen zoals bestek mee te nemen in het interieur, worden alle elementen in een ruimte een mooi geheel. Dit kan een rustige uitstraling geven. Kies je liever voor iets speels? Ga dan bijvoorbeeld voor goud bestek met iets meer design. Houd jij van minimalisme? Dan kun je de bestekkeuze ook wat simpeler houden. Ga dan bijvoorbeeld voor mat zilver bestek met ronde vormen.

Welk bestek kies jij?

Besteksets zijn er voor ieder soort mens. Als je het bestek goed combineert met andere elementen kan dit veel goeds doen voor een inrichting. Het zorgt voor een compleet gevoel en een mooi geheel van alle meubels en accessoires binnen een kamer. Je kunt met bestek veel verschillende kanten op gaan. Messen en vorken genoeg, maar zoek je toch nog een extra stukje aankleding voor de tafel? Bekijk dan ons assortiment aan borden of dienbladen. Geen etentje, maar wil je toch iets moois voor op de eettafel? Ga dan bijvoorbeeld voor prachtige glazen.
Twijfel je toch nog over de keuze tussen een van onze besteksets? Wij helpen je graag verder met al je vragen. Houd onze website in de gaten voor de laatste woontrends en ontdek welke stijl bij jou past. Of doe inspiratie op via al onze social-kanalen en diverse blog-artikelen. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste woontrends en producten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.