Muurverf310e6a79274241a2bc7839c7e8844503.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘s Avonds en zaterdag mogelijk

Muurverf kopen?

De kleur van de muren heeft veel impact op de uitstraling van de kamer. Zo kun je zelf beslissen of je de muren een grote of kleine rol wilt laten spelen bij de inrichting. Alle kleuren van de regenboog zijn tegenwoordig mogelijk, in verschillende soorten afwerkingen. Mat of zacht glanzend? Het geeft beide een heel ander effect. Kies jij voor neutrale muren en zoek je de aankleding in de meubelen? Of ga je voor een sprekende kleur voor wat leven? De opties zijn eindeloos.

Combineren met muurverf

Muurverf is goed te combineren met de rest van het interieur, maar niet zo snel te veranderen. Denk daarom goed na over welk effect jij wilt creëren. Zo kun je ervoor kiezen een muur een sprekende kleur te verven, of alles juist heel neutraal maken. Iedere kleur draagt een bepaalde stemming bij zich. Wil je een frisse uitstraling? Kies dan bijvoorbeeld voor een lichte witte of groene kleur. De kleur van de muurverf is goed te combineren met de meubelen en accessoires in de ruimte. Stem dit op elkaar af voor een complete look.

Welke muurverf kies jij?

De manier waarop jij beslist jouw muren te verven bepaalt hoe hoog, breed, groot of klein de kamer zal ogen. Werk je met een kleinere kamer? Dan is het vaak het beste een lichte muurverf te kiezen. Als de ruimte wat groter is kun je spelen met sterke, donkere kleuren. De keuze van de muurverf geeft een stukje persoonlijkheid mee, geen optie is verkeerd. Leef je uit, want kleur in een interieur is prachtig! Twijfel je toch nog over de keuze van onze muurverf? Bekijk dan onze categorieën voor de verschillende soorten muurverf. Wij helpen je graag verder met al je vragen. Houd onze website in de gaten voor de laatste woontrends en ontdek welke stijl bij jou past. Of doe inspiratie op via al onze social-kanalen en diverse blog-artikelen. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste woontrends en producten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.