Wandspiegels7b02e2aed158476b9ad8c79a4aed7be4.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘s Avonds en zaterdag mogelijk

Wandspiegels kopen?

Jouw kale muur in de hal omtoveren tot een sfeervolle wand? Dan is een wandspiegel erg geschikt voor jou! Bij Nouvez zijn de opties voor wandspiegels eindeloos. Hoe meer spiegels in huis hoe beter. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een aantal kleine spiegels te clusteren met verschillende kleuren en texturen of kies voor een grote spiegel die gelijk dient als een statement piece. Voor iedere interieurstijl is er een bijpassende wandspiegel te vinden.  

Mogelijkheden wandspiegels 

Dankzij de verschillende stijl- en kleuropties kun je een wandspiegel gemakkelijk betrekken bij het interieur van jouw huis. Je kunt het materiaal of de kleur van jouw wandspiegel afstemmen op die van andere meubels in de ruimte. Een wandspiegel is naast de hal ook erg handig en stijlvol in de bad-, woon- of slaapkamer. Een spiegel is meer dan alleen een hulpmiddel om te kijken of je kleding, haar en make-up goed zit. Spiegels kunnen er ook voor zorgen dat een ruimte groter oogt dan dat het daadwerkelijk is. Een ideale oplossing voor kleinere ruimtes.

Welke wandspiegel kies jij?

Weet je al welke wandspiegel je kiest? Of ben je er nog niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder met al je vragen. Houd onze website in de gaten voor de laatste woontrends en ontdek welke stijl bij jou past. Of doe inspiratie op via al onze social-kanalen en diverse blog-artikelen. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste woontrends en producten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.