Dienbladen1985bc0bfed546eab964d5e463f13e4d.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘s Avonds en zaterdag mogelijk

Dienbladen kopen?

Dienbladen worden al jaren gebruikt en hebben door de jaren heen heel wat designontwikkelingen doorgemaakt. Zo heb je tegenwoordig dienbladen in allerlei soorten kleuren, maten en ook verschillende materialen. Zo heb je mooie robuuste houten dienbladen, maar ook strakke gouden dienbladen voor een meer moderne look. Ga jij voor een rond of rechthoekig dienblad? En kies je dan vervolgens voor een dienblad met of zonder handvatten? Van welke stijl je ook houdt, er is voor iedereen wel een passende versie van dit functionele artikel. 

Combineren met dienbladen

Dienbladen dienen natuurlijk voor het grootste gedeelte als draagvlak van borden en drankjes, maar kunnen ook goed als accessoire gebruikt worden op de eet- of salontafel. Kies een mooi dienblad uit dat schikt qua maat, kleur en materiaal. Hier kun je dan vervolgens mooi tijdschriften, kaarsen of andere artikelen op kwijt. Dit zorgt voor een mooie aankleding van een tafel en ook gelijk als slimme opbergplek van het dienblad. Door simpele artikelen zoals een dienblad mee te nemen in het interieur, worden alle elementen in een ruimte een mooi geheel wat een rustige uitstraling kan geven. 

Welk dienblad kies jij?

Dienbladen zijn er voor ieder soort mens. Als je het dienblad goed combineert met andere elementen kan dit veel goeds doen voor een inrichting. Het zorgt voor een compleet gevoel en een mooi geheel van alle meubels en accessoires binnen een kamer. Je kunt met dienbladen veel verschillende kanten op gaan. Dienbladen genoeg, maar zoek je toch nog een extra stukje aankleding voor de tafel? Bekijk dan ons assortiment aan borden of bestek. Geen etentje, maar wil je toch iets moois voor op de eettafel? Ga dan bijvoorbeeld voor prachtige glazen.
Twijfel je toch nog over de keuze tussen een van onze dienbladen? Wij helpen je graag verder met al je vragen. Houd onze website in de gaten voor de laatste woontrends en ontdek welke stijl bij jou past. Of doe inspiratie op via al onze social-kanalen en diverse blog-artikelen. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste woontrends en producten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.